Over ons

Verburg Advies is een onafhankelijk projectmanagement- en  organisatieadviesbureau gericht op kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties in de profit en non-profitsector.

Wij zijn Thuis in Zeeland in Zuidwest Nederland.

Onze werkwijze gaat uit van een aanpak gebaseerd op  “Het Zeeuws Model”:  Dit betekent breed investeren in sterke en duurzame netwerken en specifiek in lokale en/of regionale samenwerking van ondernemers met andere partners. Allemaal gericht op een duurzame versterking van de economische structuur door samenwerking en kennisdeling.

Opdrachtgevers en samenwerkingspartners  voor onze projecten van de afgelopen jaren waren oa de Kamer van Koophandel Zuidwest Nederland, Economische Impuls Zeeland, Rewin, Provincie Zeeland, Hogeschool Zeeland, MKB-Zeeland, ZLTO.

Sabine Verburg MSc begon in 2003, na een uitgebreide loopbaan in directie- en managementfuncties in het bedrijfsleven en overheid, als zelfstandig ondernemer.  Als Zeeuwse onderneemster werkt zij sindsdien voor middelgrote en kleine ondernemingen en semi-overheid in Zuidwest Nederland.